O noua calatorie

A trecut ceva timp de cand nu am imbogatit jurnalul de bord al calatoriilor din viata noastra. Intre timp am calatorit un pic prin Europa si am mai descoperit tari in care nu am mai fost niciodata pana acum: Turcia si Grecia.

Recent ne-am decis sa pornim intr-o noua calatorie; una mai simbolica, e drept, cu destinatie (inca necunoscuta) si cu un itinerar care urmeaza a fi creat pe parcurs 🙂 probabil una dintre cele mai curajoase calatorii in care ne imbarcam, dar, ca si in celelalte cazuri din viata noastra, chiar daca unele aspecte nu ni se potrivesc, nu ne reprezinta, altele nu ne plac, un lucru stim sigur: vrem sa fim impreuna.

Drept urmare, ca in toate deciziile ce au avut urmari frumoasa in viata noastra, nu ne-a luat mult sa ne gandim: ne casatorim. In 5 Iunie a ajuns inelul in tara si l-am si primit; initial nu mi-am dat seama ca ma asteapta o surpriza pe perna, asa ca am si apucat sa atipesc, dar noroc cu Tako! 🙂

In 9 si 10 Iunie am apucat sa vorbim putin despre eveniment in sine, iar dream event pentru noi ar fi La Balta. Planul a fost schitat de Tako si il puteti studia si aici. Data am ales-o prin excludere mai mult, insa ne suna bine: 18 August.

Ne dorim un eveniment care sa aduca aproape oamenii dragi noua, familia si familia extinsa, un eveniment de care sa ne aducem cu totii aminte cu drag, relaxat, plin de zambete si soare si muuuulta voie-buna.

Vom avea ceva de lucru pe amenajare, insa e locul in care amandoi ne vedem impartasind decizia noastra. Vom avea si un plan de backup (pe care il anuntam ulterior), insa ne rugam sa tina vremea cu noi! Macar ca la PLAI 🙂

more to come…

2 thoughts on “O noua calatorie”

  1. Super tare planul Tako 🙂 Abia astept sa cunosc balta despre care am auzit atatea 🙂 si sa va sarbatorim! Pupicei pana atunci si sa-mi spuneti daca pot sa va ajut cumva de la distanta la pregatiri.

  2. Am descoperit abia acum gandurile tale de acum aproape un an, Tuc. Stii deja ca dorinta ti s-a implinit, nunta voastra a fost cu adevarat speciala. Intre timp ati pornit o noua aventura, cea de parinti. Va doresc ca Stefan sa aduca multa bucurie in viata voastra si multe impliniri. Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *